Welkom bij B&B Buitengewoon

Een fijne plek waar u buitengewoon kunt genieten. Gewoon buiten, midden in de natuur, waar nog volop rust en ruimte te vinden zijn. Bij ons is de lucht zuiver, zingen de vogels u wakker, kunt u de zon onder zien gaan en is het ’s nachts nog echt donker. Hier kunt u lekker ontspannen en genieten van rust, ruimte en de natuur.

Wij genieten er van om onze gasten goed te verwennen; van een heerlijk uitgebreid ontbijt, een comfortabel bed tot een plons in het zwembad of jacuzzi. Dit alles om het voor u tot een onvergetelijk verblijf te maken.

Op een voormalige melkveehouderij, omringd door akkerbouw- en melkveebedrijven en een wijngaard runnen wij sinds 2005 onze B&B. Een plek in het buitengebied van Zeewolde aan de rand van het dorp in de provincie Flevoland. Slechts 5 minuten van het prachtige strand en het Horsterwold, het grootste loofbos van West Europa. Op 10 minuten vanaf onze Bed & Breakfast ligt de mooie Hanzestad Harderwijk.

Ieder jaar en ook elk jaargetijde is de omgeving anders. Onze buurman bewerkt de akkers rondom onze B&B en is het altijd maar weer afwachten welk gewas er deze keer gaat groeien. Er staan in ieder geval vanaf half april tot begin mei (deze periode is afhankelijk van de weersomstandigheden) velden met tulpen in bloei op onze akker rondom de B&B.

Naast onze B&B hebben wij ook nog een caravan- en camperstalling.

Als u met de auto komt kunt u deze parkeren op ons erf. Motoren en fietsen kunnen binnen gestald worden.