Ons gastenverblijf

Ons gastenverblijf bestaat uit één slaapkamer, die comfortabel is ingericht met een boxspring, eettafeltje met 2 stoelen en TV. In de badkamer heeft u een eigen toilet, wastafel en inloopdouche. In de aangrenzende ruimte kunt u gebruik maken van een keukenblokje met magnetron, koelkast, koffiemachine met diverse koffiesoorten en heet water voor de thee, serviesgoed en bestek. Koken kunt u hier niet, maar wel iets opwarmen. Via een gezamenlijke hal gaat u links naar uw kamer en wij rechts onze woning in, zodat we ieder een apart gedeelte hebben. Wij respecteren uw privacy.

De bedden zijn opgemaakt en badhanddoeken zijn aanwezig, dus u hoeft alleen uw persoonlijke spullen mee te nemen. Als u uw fietsen meeneemt kunnen deze bij ons binnen gestald worden. Datzelfde geldt ook als u op de motor komt.

In onze prachtige tuin kunt u heerlijk genieten van de diverse terrassen met meubilair, ligbedden en een tuinhuis met open haard waar u kunt verblijven. In overleg kunt u ook gebruik maken van ons privé zwembad en jacuzzi.