Blije gasten

Enorm genoten afgelopen week van de rust, vogeltjes terwijl ik deels aan het werk was. Ontbijtjes, in 1 woord geweldig! Mooi aangepast naar mijn “anders eten”, top. De laatste 2 dagen kwam mijn zoon erbij. Geen probleem, simpelweg 2 soorten ontbijt.
Mijn zoons woorden: gastvrij, aardig, heerlijke bedden, en heerlijke douche, lekker rustig. Daar ben ik het volledig mee eens.
En hoe heerlijk om, na een dag werken of vakantie vieren, te ontspannen in het zwembad of op de trampoline. Of samen een balletje trappen op het grote grasveld.
Al schrijvende geniet ik van de vogeltjes.
Lieve Jeannette en Paul, dank voor de gezellige praten, goede zorgen. We voelen ons heerlijk verwend.
Margreet & Bert

 

We hebben dit weekend heerlijk mogen genieten van jullie Bed & Breakfast. Vrijdagmiddag was het (ondanks dat we al in september leven) heerlijk zonnig weer en hebben we fijn van jullie prachtige tuin en jacuzzi mogen genieten. Na een prima nacht werden we verrast door een heerlijk ontbijt. Zaterdag zijn we verder de hele dag op stap geweest naar Lelystad. Ook zaterdag hebben we heerlijk geslapen. Vandaag hadden we weer een heerlijk ontbijt die we zelfs in het zonnetje in het tuinhuis hebben kunnen eten, We genieten nu nog even van de heerlijke rust hier. Super bedankt voor dit heerlijke weekend!
Martijn en Krista

 

Een “BUITENGEWONE” B&B
In het Engels zegt men: “The difference between ordinary and extraordinary is the little extra”
een extra verzorgde ontvangst
een extra mooie kamer
een extra ontbijt
extra ……….
Luc en Rita

 

We zouden hier wel een week kunnen blijven! (of onze mannen daar blij mee zijn?)
Maar het is heerlijk voor 2 drukke moeders. Lekker shoppen en vervolgens in alle luxe verwend worden op dit stukje paradijs. We hebben genoten en willen graag nog eens terug komen.
Groetjes Linda & Yolanda

 

Een oase van rust in mijn hectische bestaan. Je gastvrijheid en oprechte belangstelling zonder te blijven “plakken” maken de B&B denk ik tot het succes dat het is!
Heel lieve groet,
Myrthe

 

Je bent een top-gastvrouw, weet precies wat een mens nodig heeft om zich verwend te voelen! Tot ziens!
Nicole en Dennis

 

Een heerlijke onderbreking van mijn 2-daagse cursus. Na een zware eerste cursusdag echt even bijgekomen. Het predicaat “BUITENGEWOON”is terecht! Ontbijt zeer goed verzorgd. Een aanrader voor een ieder die wat rust zoekt!
Ik kom terug.
Robin

 

Fijn verblijf gehad. Prima verzorgd. Uitstekende gastvrouw en gast heer. Veel dank we gaan zeker terugkomen.
Familie Blom

 

Nog steeds onze grootste favoriet!! Bedankt voor alles!
Sonia

 

Een hele fijne B&B. Heel erg gastvrij. Ik voelde me er erg welkom. Ik kom hier zeker een keertje terug!
Barbara

 

Fijne plek om te overnachten, rustig gelegen midden in het polderlandschap. De vriendelijke gastvrouw zorgt dat alles prima in orde is en rekent ook een vriendelijke prijs.
Pieter