Over ons

Wij zijn Jeannette de Jong & Paul Oudraad. Jeannette runt deze B&B sinds 2005 en sinds 2010 doen zij het samen. Jeannette heeft een achtergrond in de reiswereld, uitzendbranche en makelaardij en Paul is van origine product ontwikkelaar.

Jeannette is de B&B begonnen, omdat ze ook wel eens iemand anders over de vloer wilde hebben dan alleen de mensen voor het destijds nog in bedrijf zijnde melkveebedrijf. Haar vader had eerder de verbinding tussen het huis en de stal gemaakt en dat werd de speelkamer van de kinderen. De kinderen werden groter en de speelkamer werd niet meer zo vaak gebruikt. Deze is toen met de aanbouw van een badkamer omgetoverd tot een gastenkamer in de sfeer van hoe zij zelf graag een kamer op vakantie aantreft, waarin een goed bed het belangrijkste is.

Wij genieten ervan om samen op reis te gaan. Niets is zo leuk als een nieuwe omgeving verkennen en heerlijk te ontspannen in een fijne accommodatie. Dat gevoel wat wij tijdens onze reizen ervaren willen we ook aan de gasten van onze B & B meegeven. Gastvrijheid in een ongedwongen sfeer is onze manier om onze gasten het thuisgevoel te geven. Ook houden wij van lekker uit eten gaan, dus bij ons kunnen jullie wel terecht voor tips over leuke restaurants in de omgeving.

Zowel de B&B als de caravanstalling doen wij met veel plezier. Wij komen daardoor bijna alleen maar blije mensen tegen die gaan genieten van de B&B of van hun vakantie met hun caravan of camper
Vroeger hadden wij een hond op het erf lopen, maar nu niet meer. We hebben wel twee katten. Voor de rest hebben wij geen dieren, maar dat hebben de buren wel en daar lopen de koeien in de zomer buiten.